Alides

U bent hier

Alides

Alides, onderdeel van Group Maes, staat mee aan de wieg van vastgoedprojecten: van investering over ontwerp en vergunning tot en met het bouwproces. Nadien nemen we ook de marketing, de verhuur, de verkoop en het beheer voor onze rekening.

Met dat totaalproces biedt Alides serviced real estate: vastgoed waar tevreden huurders en kopers op de voorgrond staan. Dat doen we op vijf concrete manieren:

  • Eigen beheer van alle gebouwen
  • Strategische locaties in grootsteden
  • Vernieuwende architectuur
  • Optimaal comfort
  • Energiezuinige oplossingen

Dankzij onze 125 jaar ervaring en passie voor vastgoed weten we sterke vastgoedideeën waar te maken. Real ideas in real estate, dat is Alides! 

Cijfers3_1.png

Gediversifieerde vastgoedportefeuille

Huurders, kopers en exploitanten kunnen bij ons terecht voor alle mogelijke vastgoedaspecten. Wij investeren in, ontwikkelen, beheren en exploiteren een gediversifieerde vastgoedportefeuille: van toonaangevende kantoorgebouwen over residentiële pareltjes tot comfortabele zakenhotels, moderne serviceflats en duurzame industriële projecten. De meeste appartementen en villa's situeren zich door de locatie, de kwaliteit van het gebouw en de voorzieningen in het luxe-segment. Alides staat voor eersteklas vastgoed!

Geografisch 

Alides ontwikkelt projecten op de betere locaties in grootsteden. We spelen in op markten waarmee we vertrouwd zijn: Gent, Brussel en Kortrijk. Maar wij verruimen ook onze horizon, met een nieuw project in Antwerpen bijvoorbeeld. Bovendien gaan we buiten de landsgrenzen op zoek naar nieuwe opportuniteiten: een ambitieus project in Gdansk, Polen, staat in de startblokken.

Ontwikkeling

Alides is continu op zoek naar nieuwe projecten op stedelijke locaties in de verschillende sectoren waarin we actief zijn.

Persoonlijke aanpak

Onze focus ligt op duurzaamheid en innovatie, maar nog meer op u, onze klant. Onze missie is dan ook om de perfecte locatie te vinden voor uw succes. Als familiale onderneming dragen wij de persoonlijke aanpak en het directe contact met onze klanten hoog in het vaandel.

Duurzaamheid

Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij de bestaande vastgoedportefeuille gaan wij resoluut voor ecologische oplossingen. Alides voert een volledige eco-screening uit en volgt nauwgezet de evolutie van de EPC-normering.

Onderscheidingen

  • Alides is de 3de Belgische private holding in ‘Top Expertise 100’ van 2016. 
  • Alides staat op de 23ste plaats van de Belgische beleggers en de 39e plaats van alle beleggers die op de Belgische markt aanwezig zijn.