Alides en Cornerstones in joint-venture voor Parkrand Edegem.

U bent hier

Edegem Park woningen

Alides en Cornerstones in joint-venture voor Parkrand Edegem.

Alides en Cornerstones zijn in joint-venture overgegaan tot de aankoop van de terreinen gelegen aan de Prins Boudewijnlaan in Edegem, tegenover Carrefour en rechtstreeks aansluitend op het unieke domein Park ter Linden.

Deze toplocatie combineert excellente bereikbaarheid met residentieel wonen in een schitterend parkgebied, omringd door alle faciliteiten.

Het gerenommeerde architectenbureau Polo Architects en de landschapsarchitecten van Avant Garden realiseerden voor dit domein een hoogkwalitatief ontwerp, verdeeld in vier clusters, die gefaseerd op de markt zullen komen.

Centraal in het ontwerp staat de beleving van de rijkelijke parktuin, direct aansluitend op het domein Park ter Linden en vlakbij het fort van Edegem. Elk gebouw beschikt over prachtige zichten op de tuinen, de vijvers of het park.

Dit geïntegreerde woonproject voorziet in totaliteit een 385 entiteiten, verspreid over verschillende woonvormen en functies waarbij gestreefd wordt naar een intergenerationele mix. Van jonge starters op zoek naar een modern appartement over mensen die een ruim en comfortabel villa-appartement wensen tot senioren die een assistentiewoning met diensten nodig hebben kunnen op deze toplocatie een hoogkwalitatieve woning vinden.  

Na de zomer 2017 zal de commercialisatie van de eerste fase starten, de bouwwerken zelf zullen vanaf begin 2018 aanvangen.

Meer info