Maatregelen COVID-19: samen werken aan een gezonde toekomst

U bent hier

Maatregelen COVID-19: samen werken aan een gezonde toekomst

Het Coronavirus COVID-19 heeft een enorme impact op ons dagelijks leven. Naast het besef dat onze gezondheid ons dierbaarste goed is, merken we nu ook nogmaals hoezeer het menselijk contact belangrijk is, ook in ons professioneel leven. De maatregelen getroffen door de federale regering zijn drastisch, maar zullen ertoe bijdragen dat we hopelijk snel weer naar een normale leef- en werkmodus kunnen overschakelen.

Bij Alides nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als familiaal bedrijf doen we dit niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor u: onze klant, onze partner, onze leverancier.

We maken ons sterk dat we ook de komende periode de continuïteit van onze werking kunnen blijven garanderen. Praktisch willen we dit als volgt organiseren:

  • Onze medewerkers zullen hun werkzaamheden verderzetten. We blijven zoals steeds beschikbaar via telefoon of e-mail.
  • Als bedrijf dat sterk inzet op verdere digitalisering moedigen we onze medewerkers aan om ook optimaal gebruik te maken van Microsoft Teams of Skype om meetings te organiseren.

Laten we samen de nodige inspanningen doen om de gevolgen van deze moeilijke periode tot een minimum te beperken. We hopen u binnenkort en in goede gezondheid weer te kunnen ontmoeten.

 

Vriendelijke groeten,

Het Alides-team

 

Nog vragen? Contacteer ons!