Symbolic cornerstone laying in VUE – Alides is building the future in Veurne.

Op vrijdag 1 december werd op de hoek van de Zannekinlaan en de Brugsesteenweg in Veurne symbolisch de “eerste steen” gelegd van residentie VUE.

Op de site, van een voormalige verffabriek, komen er in totaal 39 ruime lichtrijke nieuwbouwappartementen (1-, 2- en 3 slaapkamers) en één commerciële ruimte. De naam ‘VUE’ verwijst naar het prachtige zicht op de stad Veurne enerzijds en op de groene omgeving anderzijds.

Toekomstig potentieel, reële toegevoegde waarde

Er werd gekozen voor deze locatie omdat die vlak bij het historische centrum van Veurne en op een boogscheut van de Vlaamse Kust ligt. Alle voorzieningen zoals winkels, horeca, sport en recreatie liggen op wandelafstand. Tegelijk ben je op 5 minuten van de filevrije E40.

De woningen zijn perfect geschikt voor jong en oud, als vaste woonst (aankoop aan slechts 6% btw is mogelijk onder voorwaarden) of als investering. De schaarste aan nieuwbouwappartementen en de aanwezigheid van de kust en Plopsaland vormen een ruime potentiële huurmarkt.

Bijna-energieneutraal

Verstraete.team, 5e generatie aannemer uit Roeselare, is verantwoordelijk voor de bouwwerkzaamheden die zich op deze voormalige verffabriekssite zullen ontplooien. Alides maakt er een erezaak van om alle appartementen piekfijn af te werken en op te leveren in het begin 2025.

Duurzaamheid staat daarbij voorop. Het gebouw wordt voorzien van een groendak en alle appartementen zullen bijna energie-neutraal zijn. Amper stookkosten dus. En dat telt in deze tijden meer dan ooit.

Elk appartement zal beschikken over een groot privaat (dak)terras en er komt ook een zuidgerichte private binnentuin. Een boven- en ondergrondse fietsenstalling met ruime ondergrondse garages en bergplaatsen maken het plaatje helemaal af.

Meer info over residentie VUE op vue-veurne.be.

Other

Obrazek