Skip to main content

Junior Accountant

at Alides

Function

  • Na een opleidingsperiode assisteert u de dossierverantwoordelijken voor de administratie en boekhouding van meerdere vennootschappen binnen onze Group. De vennootschappen zijn hoofdzakelijk vastgoed- of ontwikkelingsvennootschappen. 
  • Je boekt aan- en verkoopfacturen, banken, je maakt de btw-aangiftes op, je helpt mee met de maandelijkse en kwartaal rapportering, de jaarafsluitingen en je bent betrokken bij externe audits.
  • Je volgt mee de leveranciersboekhouding op en zorgt voor de voorbereiding van de wekelijkse betalingsopdrachten.
  • Je ondersteunt de continue verbetering van bedrijfsprocessen en je voert diverse ad hoc opdrachten uit ten behoeve van administratie en boekhouding.

Profile

  • Je genoot een Bachelor opleiding accountancy/fiscaliteit, enige ervaring in boekhouding en/of met boekhoudpakketten is een pluspunt. Je gaat vlot om met MS-toepassingen (W-X-SP) en je bent vlot tweetalig (N/F) in woord en geschrift. Je hebt een sterk analytisch vermogen, je werkt proactief, je bent communicatief en flexibel ingesteld. Je hebt interesse in digitaliseringsprojecten. Je kan zelfstandig werken, je bent discreet en je kan de juiste prioriteiten stellen.

Offer

Een boeiende en afwisselende functie met ruimte voor zelfstandigheid, opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris.

Contact

Contacteer Johan Lanckriet, HR Manager via 09 240 01 10 of solliciteer via mail naar j.lanckriet@alides.be.

Elke vraag naar informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Apply

One file only.
10 MB limit.
Allowed types: gif, jpg, png, txt, pdf, doc, docx.
I agree to the privacy policy.

Get in touch

Interested in renting or purchasing?
Our team is ready to help you.