Aller au contenu principal

Junior Accountant

chez Alides

Fonction

  • Na een opleidingsperiode assisteert u de dossierverantwoordelijken voor de administratie en boekhouding van meerdere vennootschappen binnen onze Group. De vennootschappen zijn hoofdzakelijk vastgoed- of ontwikkelingsvennootschappen. 
  • Je boekt aan- en verkoopfacturen, banken, je maakt de btw-aangiftes op, je helpt mee met de maandelijkse en kwartaal rapportering, de jaarafsluitingen en je bent betrokken bij externe audits.
  • Je volgt mee de leveranciersboekhouding op en zorgt voor de voorbereiding van de wekelijkse betalingsopdrachten.
  • Je ondersteunt de continue verbetering van bedrijfsprocessen en je voert diverse ad hoc opdrachten uit ten behoeve van administratie en boekhouding.

Profil

  • Je genoot een Bachelor opleiding accountancy/fiscaliteit, enige ervaring in boekhouding en/of met boekhoudpakketten is een pluspunt. Je gaat vlot om met MS-toepassingen (W-X-SP) en je bent vlot tweetalig (N/F) in woord en geschrift. Je hebt een sterk analytisch vermogen, je werkt proactief, je bent communicatief en flexibel ingesteld. Je hebt interesse in digitaliseringsprojecten. Je kan zelfstandig werken, je bent discreet en je kan de juiste prioriteiten stellen.

Offre

Een boeiende en afwisselende functie met ruimte voor zelfstandigheid, opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris.

Contact

Contacteer Johan Lanckriet, HR Manager via 09 240 01 10 of solliciteer via mail naar j.lanckriet@alides.be.

Elke vraag naar informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Appliquer

1 seul fichier.
Limité à 10 Mo.
Types autorisés : gif, jpg, png, txt, pdf, doc, docx.

Contactez-nous

Vous envisagez une location ou un achat ?
Notre équipe est à vos côtés.