Industriële parken

Met twee industriële parken op toplocaties (het havengebied van Gent en de Zuidrand van Brussel) biedt Alides tal van oplossingen op maat: de aankoop van grond, de aankoop of huur van kmo-units en de ontwikkeling van een gebouw op maat. We kijken graag wat de mogelijkheden zijn voor jouw wensen.

Alides begeleidt je van aankoop tot bouwvergunning en van ontwikkeling tot constructie. Ook voor het beheer hebben we dankzij de expertise van ons ervaren vastgoedteam de nodige kennis in huis. Verschillende investeringsopties zijn mogelijk: aankoop, huur of sale and leaseback. Samen kiezen we de ideale oplossing voor jouw bedrijf.

"Wij denken graag mee met jou en jouw bedrijf. Zo komen we telkens tot een offerte op maat."

Kopen

Te koop

Huren

Te huur

Zen-Park

Zen-Park

Zen-Park ligt ten zuiden van Brussel en biedt een ideale bedrijfslocatie. Dit duurzaam bedrijvenpark geniet van een topbereikbaarheid dankzij de afrit 17bis Anderlecht Industrie, van ongeziene visibiliteit door een unieke zichtlocatie vanop de R0 en van kwalitatieve waterontwikkeling langs het jaagpad van het kanaal Brussel-Charleroi. Zen-Park maakt werken vlak aan het water mogelijk en voorziet kwalitatief afgewerkte kantoren met moderne technieken. 

g2i

G2i

G2i, gelegen in de Gentse kanaalzone, biedt een centrale ligging dankzij de nabijheid van alle belangrijke economische concentraties. De filevrije snelweg R4 zorgt voor een snelle aansluiting van bedrijven op het internationale wegennet richting Antwerpen (E34), Brussel (E40) en verder naar Nederland en Frankrijk (E17). Verder ligt G2i midden in de zogenaamde European Distribution Area.

 

G2iI heeft als een van de weinige zones in het havengebied de unieke troef dat er grond wordt aangeboden zonder concessie en zonder toepassing van de wet-Major. Het voordeel voor de eigenaar is dat hij volle eigenaar wordt van het terrein en dat er geen verplichting is om dokwerkers aan te werven. 

Ontdek onze andere activiteiten

Get in touch

Interesse om te huren of te kopen?
Ons team staat voor je klaar.