Investeren in vastgoed

Vastgoed blijkt al decennialang een van de meest rendabele en veilige investeringen. Wens je dus meer te halen uit je opgebouwde kapitaal, zonder daarom grote investeringsrisico’s te nemen, dan is vastgoed zeker een slimme keuze

Onze visie: 360° Your partner in real estate

Als jouw vastgoedpartner wil Alides graag haar rol als expert opnemen. Ben je zelf op zoek naar een rendabele vastgoedinvestering of zoek je een partner om samen tot unieke realisaties te komen? Wij stellen graag onze knowhow ter beschikking. Door ons unieke hybride profiel van investeerder en ontwikkelaar hebben we immers alle kennis in huis om tot een 360° opvolging en begeleiding te komen.

Ben je een particuliere of professionele investeerder? Dankzij ons kwalitatief, duurzaam, innovatief en rendabel vastgoed op strategische locaties komen we samen met jou tot een voorstel op maat.

Selectie

Selectie 1

Onze adviseurs begeleiden je bij het volledige aankooptraject. Onze expertise op het vlak van finance, legal, development en property zorgen er samen met onze jarenlange ervaring voor dat we je kunnen ondersteunen vanaf de eerste kennismaking.

Aankoop

Aankoop 1

Vastgoed is een werkwoord. Om een optimaal rendement te behalen, blijven we je bijstaan in de verschillende optimalisatiemogelijkheden van jouw pand of portefeuille. Financiële optimalisatie, herinrichting, reconversie of herverkoop: we helpen je graag op weg.

Optimalisatie

Optimalisatie 0

Als exploitant van een gediversifieerde vastgoedportefeuille hebben we een intern vastgoedteam dat 24/7 voor je klaarstaat. De zorg voor jouw vastgoed en het ontzorgen van alle praktische elementen is onze core business.

Beheer

Beheer 1

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?
Onze experten begeleiden je graag.

Op zoek naar een investering?

Vastgoed blijkt al decennialang een van de meest rendabele en veilige investeringen. Wens je dus meer te halen uit je opgebouwde kapitaal, zonder daarom grote investeringsrisico’s te nemen? Dan is vastgoed zeker iets voor jou.

Door in elk van onze projecten aandacht te schenken aan een frisse architectuur in combinatie met een unieke kwaliteit op topliggingen, garandeert Alides de juiste ingrediënten voor een doordachte vastgoedinvestering. Met onze generatielange ervaring in de vastgoedsector staan we je als beginnende of ervaren investeerder graag bij in de keuze van je vastgoedbelegging. We analyseren samen de markt en het huurpotentieel, kijken waar de opportuniteiten liggen en begeleiden je tot een voorstel op maat. Zo komen we tot een belegging zonder zorgen.

Alides als investeringspartij

Als ontwikkelaar, exploitant en vastgoedinvesteerder is Alides steeds op zoek naar nieuwe ontwikkelingsopportuniteiten, samenwerkingsverbanden en/of investeringsmogelijkheden om onze portefeuille en pipeline verder te optimaliseren, te diversifiëren en te rentabiliseren.

Om onze groeiambitie waar te maken, analyseren we jaarlijks samen meer dan 100 investeringsdossiers in de 5 sectoren waarin we actief zijn: kantoren, residentieel, industrie, hotel en zorg. Op basis van onze strategische parameters komen we zo tot een afgelijnde selectie.

Indien je een project voorbereidt en op zoek bent naar een stabiele financiële partner met technische knowhow en operationele capaciteit, bekijken we graag samen wat we voor jou kunnen betekenen. Ook wanneer je zelf geen operationele rol wenst, maar louter een dossier wil aanbrengen, bekijken wij graag in alle transparantie en discretie de samenwerkingsmogelijkheden.

architectuur

Door in elk van onze projecten uitermate veel aandacht te besteden aan een frisse architectuur in combinatie met een unieke kwaliteit op topliggingen, garandeert Alides de juiste ingrediënten voor een doordachte vastgoedinvestering.

plan stockbeeld

Met meer dan 125 jaar ervaring in de vastgoedsector staan we jou als beginnende of ervaren investeerder graag bij in de keuze van je investering. We analyseren samen de markt en het huurpotentieel, kijken waar de opportuniteiten liggen en begeleiden je tot een voorstel op maat.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? 

Onze experten lichten het graag toe.

Contacteer ons

Get in touch

Interesse om te huren of te kopen?
Ons team staat voor je klaar.