Alides bekroond als Best Managed Company

Gent, 12 mei 2023 – Alides is erkend als Best Managed Company 2023. Elk jaar toetst het Best Managed Companies programma deelnemers aan een wereldwijd getest kader. Het is een erkenning voor privébedrijven die een duidelijke strategie, sterke competenties en toewijding aan het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De onafhankelijke jury erkende Alides voor haar uitstekende bedrijfspresentaties en mag het kwaliteitslabel het komende jaar dragen.

Dit jaar viert het Best Managed Companies programma zijn zesde editie in België en gaan Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven op zoek naar sterk presterende privébedrijven in het Belgische ondernemerslandschap. Gedurende het hele proces worden de bedrijven begeleid door een Best Managed Companies coach van Deloitte Private die Alides uitdaagt om na te denken over haar strategie, operationele en financiële processen.

Met het unieke profiel van internationale vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar garandeert Alides een totaalaanpak met aandacht voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. De absolute focus ligt op residentieel vastgoed en kantoren in steden en centrale locaties in België, Polen en Luxemburg.

“We zijn trots op ons label, de bevestiging van een duurzame bedrijfsvoering volgens de hoogste normen. Het benadrukt onze constante veerkracht en onze duidelijke visie.”

Rikkert Leeman, CEO Alides

Over Best Managed Companies
In 2017 lanceerde Deloitte Private het Best Managed Companies programma in samenwerking met Econopolis en vanaf 2019 ook met de KU Leuven. Het programma heeft als doel Belgische privébedrijven die goed presteren te begeleiden en te erkennen.

Het Best Managed Companies programma is een internationaal label dat staat voor kwaliteit en uitmuntendheid. Het programma werd in 1993 ontwikkeld in Canada en is sindsdien geïmplementeerd in 46 landen wereldwijd.

“De 2023 Best Managed Companies laureaten tonen innovatie, aanpassingsvermogen en veerkracht in een constant veranderende context en markt. In het afgelopen jaar hebben deze vooruitdenkende bedrijven zich gericht op het succesvol inspelen op uitdagingen en het grijpen van nieuwe kansen.”

Bruno Peelaers, Partner Deloitte Private en programmaleider Best Managed Companies:

Andere

Obrazek
Obrazek