Alides opnieuw erkend als Best Managed Company

Gent, 2024.05.30 – Alides is voor het tweede jaar op rij erkend als Best Managed Company 2024. Het Best Managed Companies-programma beoordeelt jaarlijks de deelnemers aan de hand van een wereldwijd beproefd kader en erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De jury heeft Alides erkend voor haar uitmuntende bedrijfsprestaties, waardoor Alides ook het komende jaar het kwaliteitslabel mag dragen.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zevende editie in België, waarbij Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven op zoek gaan naar sterk presterende privébedrijven in het Belgische ondernemerslandschap.

Gedurende het hele proces worden de bedrijven begeleid door een Best Managed Companies coach van Deloitte Private, die Alides uitdaagde om te reflecteren over haar strategie, operationele en financiële processen.

Rikkert Leeman, CEO Alides: “Onze hernieuwde erkenning als Best Managed Company bewijst dat we goed georganiseerd zijn om ons door uitdagende tijden te loodsen. Met ons hybride profiel als investeerder en ontwikkelaar tonen we flexibiliteit en de capaciteit om snel te schakelen. Dit vormt tevens een bevestiging van onze duurzame bedrijfsvoering, die voldoet aan de hoogste normen.”

Bruno Peelaers, Partner Deloitte Private en Best Managed Companies Programme Leader: “Alle laureaten blijven ons imponeren met hun sterke en duurzame groei, zelfs te midden van veranderende marktomstandigheden. Ze tonen veel flexibiliteit, aanpassingsvermogen, en blijven altijd een stap voor op hun concurrenten. Bovendien hebben ze bewezen dat hun managementteams de organisatie door uitdagende tijden heen kan loodsen en tegelijkertijd kan focussen op de ontwikkeling en het welzijn van hun werknemers. Deze bedrijven stimuleren innovatie, talent en diversiteit, waardoor ze echte leiders zijn in hun sector.”

Over Alides
Alides (www.alides.be) is een gerenommeerde internationale vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar gespecialiseerd in kantoor- en residentieel vastgoed, met een sterke aanwezigheid op uitstekende stedelijke locaties in België, Polen en Luxemburg. Haar missie als “Your Partner in Real Estate” vloeit voort uit de familiale wortels van de Gentse Groep Maes (opgericht in 1892) en vertaalt zich in een ‘Real Estate Upcycling’ strategie met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie.

Over Best Managed Companies
In 2017 lanceerde Deloitte Private het programma Best Managed Companies in samenwerking met Econopolis en vanaf 2019 ook met de KU Leuven. Het programma wil sterk presterende Belgische privébedrijven begeleiden en erkennen. Best Managed Companies is een internationaal label dat voor kwaliteit en uitmuntendheid staat. Het programma werd in 1993 ontwikkeld in Canada en werd intussen reeds doorgevoerd in 46 landen wereldwijd.

Andere

Obrazek
Obrazek