Alides brengt eerste duurzaamheidsrapport uit

27/06/2023

Alides Industrieel Kantoren Residentieel

Gent, 27 juni 2023 - Alides, de Gentse vastgoedinvesteerder en -ontwikkelaar, kondigt met trots de publicatie aan van haar allereerste duurzaamheidsverslag, waarin de baanbrekende benadering van Real Estate Upcycling en haar niet-aflatende inzet voor duurzaamheid worden belicht.

Ondanks de vele uitdagingen waarmee de vastgoedsector in 2022 werd geconfronteerd, behaalde Alides sterke financiële resultaten en ontwikkelde het een duidelijke strategie om ook toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

Met haar absolute focus op ‘Real Estate Upcycling’ blinkt Alides uit in het revitaliseren van verouderde eigendommen. Afgestemd op haar kernwaarden: kwaliteit, duurzaamheid en mensgerichtheid, draagt deze aanpak bij aan de langetermijnvisie om een duurzamere wereld te bevorderen.

Zowel binnen haar vastgoedportefeuille als bij haar vastgoedontwikkelingen geeft Alides voorrang aan maatschappelijke en ecologische overwegingen. Door middel van dit duurzaamheidsverslag en door transparant te rapporteren over inspanningen, resultaten en toekomstige ambities, onderscheidt Alides zich en neemt het haar rol op als toonaangevende speler in de sector, waarbij het een open dialoog aangaat met al haar stakeholders.

Het verslag belicht ook enkele belangrijke mijlpalen die in 2023 werden bereikt, waarbij Alides haar aandacht voor duurzaamheid benadrukte in het Montoyer 34-project in Brussel, door bijvoorbeeld het toepassen van vele innovatieve technieken.

Alides engageert zich ertoe jaarverslagen uit te brengen waarin de voortgang en doelstellingen van de drie belangrijkste duurzaamheidspijlers worden beschreven: Enhancing Real Estate, Embracing Real People en Triggering Real Ideas. Alides is er immers van overtuigd dat duurzaam ondernemen onmisbaar is voor zowel de economische veerkracht als de welvaart op de lange termijn.

Contact

Kelly Moerman
Sustainability Manager
k.moerman@alides.be
+32 479 90 36 41

Highlights

Ontdek onze andere activiteiten

Get in touch

Interesse om te huren of te kopen?
Ons team staat voor je klaar.