Alides versterkt zijn positie in Brussel met aankoop Woluwe Gate

31/03/2020

Kantoren

De Gentse ontwikkelaar en investeerder, Alides, heeft de aankoop afgerond van de aandelen van Poppy Caesar NV, eigenaar van Woluwe Gate, een kantoorgebouw aan het begin van de Woluwelaan in Sint-Pieters-Woluwe. De transactie werd voor de verkoper begeleid door Cushman & Wakefield als vastgoedadviseur.

Het gebouw werd in 2012 gerenoveerd en omvat 8.851mkantoorruimte, 339marchiefruimte en 123 parkeerplaatsen. De strategische locatie vlakbij het centrum van Brussel op het kruispunt van de Tervurenlaan en de Woluwelaan en de groene omgeving van het Woluwepark en Bronnenpark bieden ook heel wat mogelijkheden tot herontwikkeling. Het multi-tenant gebouw is voor 92% verhuurd aan gerenommeerde huurders.

“De aankoop van Woluwe Gate onderstreept onze intentie om te blijven investeren in gebouwen op sterke locaties. De belangrijkste criteria zijn het creëren van toegevoegde waarde en de mogelijkheid tot toekomstige herbestemming. We focussen ons vandaag op nieuwe strategische acquisities en ontwikkelingen op sterke stedelijke locaties in de Benelux.” aldus Rikkert Leeman, CEO van Alides.

 

Momenteel ontwikkelt Alides verschillende gloednieuwe state-of-the-art kantoorprojecten, onder meer het ‘Copernicus’ project in de Wetstraat te Brussel (15.000m2) en het ‘Forum’ project in de Toemaattragel te Gent (20.000m2). De oplevering van beide projecten is voorzien eind 2020.

Highlights

Ontdek onze andere activiteiten

Get in touch

Interesse om te huren of te kopen?
Ons team staat voor je klaar.