Verkoop Elysia Park gaat van start!

U bent hier

Elysia Park Edegem

Verkoop Elysia Park gaat van start!

De verkoop van ons gloednieuw project te Edegem gaat officieel van start.

Elysia is een afgeleide van het Latijnse woord elysium, "plaats van perfect geluk, paradijs". Dat willen we met Elysia Park uitstralen; hedendaagse 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen en penthouses, gelegen middenin een parkomgeving. De appartementen zijn voorzien van ruime leefterrassen die uitgeven op water en groen, vlakbij het unieke kasteel Hof ter Linden en het historische Fort V.

Elysia Park bestaat in zijn totaliteit uit 4 woonclusters ingebed in een privatieve parktuin met vijvers en verschillende fiets- en wandelpaden. De ronduit schitterende parktuin rond de toekomstige woningen - die deel uitmaakt van het meer dan 90 hectare groot groengebied - maakt van Elysia Park een unieke plek om te wonen. Van een toplocatie gesproken!

Voor de ontwikkeling en verkoop van dit project werkt Alides samen met Cornerstones. Het gerenommeerde architectenbureau Polo Architects en de landschapsarchitecten van Avantgarden realiseerden voor dit domein een hoogkwalitatief ontwerp. In de eerste fase worden 115 woonentiteiten verkocht.

 

Meer info over het project  Website Elysia Park