Overslaan en naar de inhoud gaan

People

Ons gedreven team bestaat uit doorgewinterde vastgoedprofessionals die zich in de eerste plaats richten op het begeleiden van klanten. Bij al onze activiteiten staan vertrouwen, integriteit en engagement op lange termijn centraal.

Bij Alides zetten we sterk in op interne competenties. Zo beschikken we over een team van in-house specialisten die klaarstaan om jou te helpen. Het dynamische karakter en de integere aanpak die ons familiebedrijf al sinds 1892 kenmerken, maken ons een betrouwbare partner die met een gemotiveerd team en bewezen portfolio omgevingen creëert waar we zelf trots op zijn.

Scroll

Immorun

Dit jaar nam Alides opnieuw deel aan de Immorun, deze keer met versterking van onze vrienden van Algemene Bouw Maes. We kwamen aan de start met 10 teams en 30 lopers, hadden veel sportplezier en konden ook enkele absolute topprestaties noteren. Kers op de taart: ons top-mannenteam behaalde de bronzen medaille en mocht mee op het podium! 

 

Run as one, work as a team, finish as a winner - fijn om er dit jaar weer bij te zijn! #immorunin2019

#steunkousen

Wij steunen Wereld Downsyndroomdag met #steunkousen, want anders zijn is ook normaal!

real estate

real ideas

real people

Lancering project LUX

Hier kom je thuis aan het water, in alle rust en op een boogscheut van het stadscentrum. Werken en wonen lopen in deze site door elkaar: in LUX woon je namelijk naast ons kantoorproject Forum én naast de Schelde, omgeven door natuur. Deze nieuwe buurt heeft alles wat goed stedelijk leven is. De woningen, parkappartementen en penthouses genieten van een prachtig zicht op het groen en de stad.

real estate

real ideas

real people

Interesse in een job in de vastgoedsector?

Bekijk onze vacatures en wie weet maak jij
binnenkort deel uit van ons gedreven team.

Bekijk onze vacatures

Get in touch

Interesse om te huren of te kopen?
Ons team staat voor je klaar.