People

Ons gedreven team bestaat uit doorgewinterde vastgoedprofessionals die zich in de eerste plaats richten op het begeleiden van klanten. Bij al onze activiteiten staan vertrouwen, integriteit en engagement op lange termijn centraal.

Bij Alides zetten we sterk in op interne competenties. Zo beschikken we over een team van in-house specialisten die klaarstaan om jou te helpen. Het dynamische karakter en de integere aanpak die ons familiebedrijf al sinds 1892 kenmerken, maken ons een betrouwbare partner die met een gemotiveerd team en bewezen portfolio omgevingen creëert waar we zelf trots op zijn.

Scroll
Immorun 2021

Immorun 2022

Naar jaarlijkse traditie niet alleen een deelname maar ook overwinning op Immorun 2022! Ons gemengd team zette een toptijd neer en haalde de eerste plaats. Met 12 deelnemende teams was Alides een van de grootste deelnemers, en ook aan enthousiaste supporters was er geen gebrek!

Immorun 2021

Na 2 succesvolle deelnames aan de Immorun, mocht dit jaar niet ontbreken. Met 9 deelnemende teams haalde Alides - ABM een mooie eerste plaats binnen voor het gemengde team!

 

Run as one, work as a team, finish as a winner! #immorun2021

Immorun 2019

Alides nam opnieuw deel aan de Immorun, deze keer met versterking van onze vrienden van Algemene Bouw Maes. We kwamen aan de start met 10 teams en 30 lopers, hadden veel sportplezier en konden ook enkele absolute topprestaties noteren. Kers op de taart: ons top-mannenteam behaalde de bronzen medaille en mocht mee op het podium! 

 

Fijn om er dit jaar weer bij te zijn! #immorun2019

real estate

real ideas

real people

Afterwork

Na hard werken komt ontspanning! Met een regelmatige pauze in ontspannen sfeer, kunnen we er weer allemaal tegenaan.

real estate

real ideas

real people

Interesse in een job in de vastgoedsector?

Bekijk onze vacatures en wie weet maak jij
binnenkort deel uit van ons gedreven team.

Bekijk onze vacatures

Get in touch

Interesse om te huren of te kopen?
Ons team staat voor je klaar.