Alides Internationaal

Alides International

Polen en Luxemburg

Diversificatie, aanpassing en onderscheidend vermogen zijn de belangrijkste kenmerken van ons bedrijfsmodel sinds de start van Group Maes and Alides.

Onze visie: 360°

Als uw vastgoedpartner wil Alides haar rol als expert op zich nemen.

Ben je op zoek naar een winstgevende vastgoedinvestering of naar een partner om unieke realisaties te realiseren? We stellen onze knowhow graag tot uw beschikking. Dankzij ons unieke profiel van investeerder en ontwikkelaar hebben we de nodige kennis in huis om een 360° begeleiding en opvolging aan te bieden.

Polen

In 2017 kocht Alides samen met Revive de voormalige Imperial Shipyards, Stocznia Cesarska, in de Hanzestad Gdańsk.

In 2021 hebben we het kantorencomplex Waterside in Gdansk gekocht. In december 2022 hebben we een pand gekocht in Warschau, Karolkowa 53.

In de toekomst wil Alides haar strategische belang in Polen verder uitbreiden.

Als hybride speler die de competenties van investeerder en ontwikkelaar combineert, zijn we ervan overtuigd dat de Poolse markt perfect aansluit bij onze kernactiviteiten.

Luxemburg

Espace Kennedy B is een van de meest begeerde kantoren in het hart van de belangrijkste zakenwijk Kirchberg, in het stadscentrum van Luxemburg.

Een prestigieus gebouw met ongeveer 5.850 m² kantoorruimte.

We hebben dit kroonjuweel in juni 2018 gekocht. Tijdens de grondige renovatie slaagden we erin het kantoor voor 100% te verhuren, met een van de meest waardevolle bedrijven ter wereld als hoofdhuurder.

In 2020 kocht SCI Pension Plus het aandelenkapitaal in onze dochter-onderneming Alides Lux SARL, eigenaar van Espace Kennedy B.

Obrazek
Obrazek